Diensten

Social media beheer

Social media bijhouden veel werk? Ik neem graag taken van je over. Denk aan het bedenken, schrijven en plannen van berichten!

Social Media Audit

Tijdens een social media audit analyseer ik de bestaande aanwezigheid op social media. Welke kanalen worden momenteel ingezet? Is de doelgroep daar ook te vinden? Wat voor soort content wordt er gepost en wanneer? Worden de doelstellingen behaald? Wat zijn de USP’s? Vinden volgers de weg naar de website? Welke posts scoren goed en waarom? Op basis van de social media audit werk ik een gedetailleerd advies uit. Ik geef tips en tricks om uw aanwezigheid op social media te verbeteren.

Social Media Engagement

Social media neemt veel tijd in beslag. Een professionele uitstraling is belangrijk. Met een audit zijn de eerste inzichten verkregen in hoe de bedrijfspagina scoort. Er kan nu een uitgebreidere strategie ontwikkelt worden die aansluiten bij de bedrijfsdoelen. Hier zit onder andere bij; het bedenken van marketingacties, schrijven, ontwerpen en creëren van dagelijkse posts. We bouwen samen aan een community. 

Content Creation

Als het marketingplan en de strategie staat, wordt er een contentplan gemaakt. 
Daar hangen we natuurlijk een contentkalender aan, want we willen inspelen op speciale dagen zoals Zussendag of Blue Monday. Samen kijken we naar de frequentie van het aantal berichten en de juiste tijdstippen. 
Het volledige beheer van de social media kanalen uitbesteden? Ik neem dit graag over!

Video- en fotoproductie

De social media kanalen moeten voorzien zijn van leuke foto- en videocontent. Dit kan best veel tijd in beslag nemen; laat mij je helpen!

Uitdenken van een verhaal

Goede content vertelt een verhaal. Achter een goed verhaal hangt een concept, daar houd ik mij mee bezig. Ik brainstorm mee om een sterk verhaal te bedenken. Hier gebruik ik verschillende brainstorm methodes voor. De ideeën die hieruit komen kunnen we uitwerken in een volgend plan: het maken van een script.

Het script

Als de boodschap duidelijk is, is een script een goede volgende stap. Hierbij kan een storyboard goed dienen als middel om het script vorm te geven.

Filmen en editten

Een volgende stap is het filmen en daarna editten van het materiaal.