Stories

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Sinds kort ben ik ondernemer, freelancer in Digital Marketing & Social Media. Super spannend vind ik dat! Het is altijd al een droom geweest om iets voor mijzelf te beginnen. 

Voordat ik op reis ging, maakte ik het Instagram-account ‘MYTRAVELMOVIE’ aan. Hier hield ik mijn avonturen bij toen ik drie maanden in Australië en Azië zat.
Deze naam heeft mij geïnspireerd. Ik zocht de verbinding met marketing en voilà; 'de reis naar jouw ideale klant' was geboren!

Als Marketeer help ik bedrijven met content creatie en het behalen van engagement door middel van ads, Google Adwords en doorlopende campagnes. Ik vind het belangrijk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de voortgang en voel hier dan ook veel verantwoordelijkheid voor.

De studie Communication & Multimedia Design heb ik in 2017 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Toen is eigenlijk alles in een versnelling gegaan. Ik werk nu voor drie vaste opdrachtgevers, waar ik heel fijn mee samenwerk. Ik ben ook nog in loondienst bij Vaanster Energie, hier werk ik als Marketing en Communicatie medewerker.
In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk heel graag bezig met media, en dan vooral de sociale middelen. Mijn liefde voor Instagram is dan ook erg terug te zien op @mytravelmovie, waar ik Travel & Inspiration deel.
 
Advies nodig, tips of even zin om te kletsen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, laat een berichtje achter en ik neem z.s.m contact met je op!

Contact

Google Maps inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Inhoud tonen" om de inhoud te zien en de Google Maps cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in de https://policies.google.com/privacy [Privacyverklaring). Je kunt je altijd weer afmelden voor deze [cookie-instelling] /redirect-to-page/56700ad7-aaea-489d-ae69-7b5bcb5f9af1.

Inhoud tonen